bivokslærred indpakning af ost

1# Bivokslærred til opbevaring af ost og andet pålæg

Bivokslærred er optimal til opbevaring af ost og spegepølse og mange andre typer af madvarer i køleskab. Læs mere herunder hvorfor og se videoen hvor jeg viser hvordan man kan pakke en ost ind i bivokslærred.

Dette er en serie, der viser hvordan vi anvender bivokslærreder i det daglige!

#1 Bivokslærred til opbevaring af ost og andet pålæg (Her er du nu)
#2 Bivokslærred til opbevaring af brød, kan fryses (udkommer den 22 marts)
#3 Bivokslærred – Vedligehold med en hårtørrer
#4 Bivokslærred – tilpasning og brug som låg
#5 Bivokslærred – fold en konvolut til snacks

Skriv endelig, hvis du har ønsker om andre episoder i serien🙏

Korrekt opbevaring af ost og andre madvarer

Du kender nok godt til de våde gulerødder der hurtig bliver bløde i enderne, osten der begynder at svede og spegepølsen der ændrer sig der hvor du har taget papiret af. Alt sammen til trods for at du opbevarer dem i lukkede poser. Skab de perfekte forudsætninger for den gode opbevaring ved bl.a. at op fylde følgende tre punkter:

1. Undgå udtørring
2. Undgå fugt
3. Sikre god åndbarhed

What…! men hvordan får vi lige punkt nr. 1 og nr. 2 til at passe sammen? Hvordan holder vi madvarerne fugtige og tørre på samme tid?
Det er her punkt nr. 3 kommer ind i billedet. Med den rigtige åndbarhed skaber vi et naturligt godt miljø, for opbevaring af madvarer. Vi undgår udtørring, men samtidig forsænker afdampningen så meget at vi holder tilpas meget på fugten i bl.a. brød, ost og spegepølse.
Det mest optimale sted til opbevaring af ost og spegepølse, vil være pakket ind i et klæde, i en ventileret jordkælder, med stabile temperaturer og en høj luftfugtighed. Det bare bare de færreste af os der har et sted som Mønsted kalkgrubber eller en jordkælder med de helt rigtige forhold. Men tab ikke modet vi har en løsning der både er godt for din ost og for naturen.

Bivokslærred – Naturlig og åndbar opbevaring af ost og spegepølse

Her kommer vores bivokslærreder nemlig ind i billedet. Ved at pakke dine madvarer, såsom ost og spegepølse, ind i et bivokslærred opnår du en korrekt opbevaring i dit køleskab. Du kender nok det papir til indpakning af ost, som din ostepusher bruger, det gør lidt af det samme, da der er lidt mere åndbarhed i det end i en plastik pose, dog er det stadig ikke helt nok, desuden er det ikke så nemt at genanvende. Bivokslærredet er naturlig åndbar og skaber et fugtigt men åndbart miljø i indpakningen af dine madvarer, samtidig kan det genanvendes igen og igen.

Bivokslærred fra Birkegården’s Sæberi udnytter naturens genialitet i en simpel kombination, der skaber gode forhold for opbevaring af bl.a. ost og spegepølse i køleskab.
Bivokslærrederne kombinere bommuldslærred og den vandafvisende bivoks, til et vandtæt og åndbart klæde der optimere køleskabs opbevaring af dine madvarer.
Dine madvarer bliver korrekt opbevaret i bivokslærredet, der sikre bevaring af fugt i ost, spegepølse o.l. Samtid er bivokslærredet åndbart, således overskydende fugt ikke samler sig mellem opbevaringsbeholder og madvarer, men kan vandre ud af lærredet, eller bliver i madvaren grundet en tætsluttende indpakning.

🍀 Bivokslærredet er 100% naturlig
🍀 Genanvendes mange gange
🍀 Kan vedligeholdes og fornyes
🍀 Komposterbart
🍀 Minimere brugen af plastik i husholdningen

Se her hvordan jeg pakker en ost ind i bivokslærred 👀