Forårsdekoration

Forårsdekoration – Naturligt og simpelt

Foråret gør noget helt specielt for os mennesker der bor i norden. Forårssolen er lys, varm og energi givende. Foråret vækker os og naturen op af vintersøvnen. Vi vågner op, får lyst til at gøre noget og få sat nogle aktiviteter i gang.
En forårsdekoration med levende forårs blomster, gule lys og naturlighed, forstærker stemningen og øger forårshumøret. På de lidt koldere og mørke dag, hvor vi bliver mindet om at vinteren kun lige er ved at slippe sit tag, er det dejligt at kunne tænde de flotte bivokslys og nyde lyset, varmen og duften fra den smeltende bivoks.

Forårsdekoration
Nem forårsdekoration der også er en god påskedekoration

Nem forårsdekoration

Ovenstående opsætning på billedet er nemt hjemme hos os. Vi har små børn og dekorationer og pynt ind i mellem skal sættes væk i sikkerhed for små nysgerrige pilfingre.
– Den flettede kurv med hanke er nem at flytte. Samtid minder det naturlige udseende lidt om en rede til æg.
– De gule blomster er narcisser. Med synlige løg får du forestillingen om at det er æg i en kurv. Når Narcisserne er afblomstret plantes de ud i haven. Så får du fine forårs løg, der blomstre igen til påske i haven hvert år.
– De gule bivokslys passer godt til en forårsdekoration. Den gule lysende farve er en rigtig forårsbebuder.
– De spidsebivokslys står i håndlavede glasstager og et bundt juletræslys fungerer som pynt i dekorationen.
– Den flotte stenmyrer passer godt ind i en naturlig og simpel dekoration som denne.

Lav en forårsdekoration om til en påskedekoration

Hverdagen står for døren og det der med helligdage og op pyntning bliver ikke rigtig prioriteret til andet end jul. Vi husker påskehyggen fra da vi var børn. Vi pustede æg og klippede mælkekartoner ud for at pynte dem til de fineste karsebeholdere. Lad os derfor hylde årstiderne med simple hverdags dekorationer. Dekorationerne kan nemt piftes op med list påskepynt. Børnenes klippeklistre pynt eller fine små vagtelæg på en silkesnor virker alle lige godt til højtiderne.

Dansk Tang og blomsterløg

Lav en nem dekoration med Dansk Tang, blomsterløg og et gammelt glas!

  • Find et glas eller to, hvor du kan få et blomster løg i. På billedet ovenover er der brugt et gammelt henkogningsglas.
  • Tag en lille håndfuld tang, alt efter hvor stort glasset er og kom det i bunden af glasset.
  • Tag blomsterløget op at potten og vikl lidt tang rundt om rødderne, så det kamuflere jorden lidt.
  • Sæt løget ned i glasset oven på den bund du tidligere har lavet af tang.
  • Alt efter størrelsen på glasset kan det være der kun skal et blomsterløg i, eller måske flere løg. Brug det antal løg der passer ned i glasset, så de støtter hinanden uden at vælte.

Jeg bruger bæredygtigt Dansk Tang som kassefyld. Når du køber nogle af vores produkter, er der stor sandsynlighed for at du får tang med til dine dekorationer.