creme mod eksem

Bivokscreme – naturlig creme mod eksem

Vi har mange kunder der har stor glæde af at bruge vores bivokscremen til almindelig tør hud, såvel som forskellige hudlidelser, her under bruges vores creme mod eksem.

Læs mere om eksem og behandling i dette blogindlæg, bl.a. fortæller Camilla hvordan hun på kun 2 dage blev smertefri og efter 2 uger næsten ikke længere kunne se eksemen – og ikke at forglemme har det erstattet hendes behov for hormoncreme.😍

Mere end hver 10. lider af eksem

Er du ramt af eksem eller kender du nogle med eksem, så er det overhovedet ikke unormalt.😓
I følge netdoktor.dk bliver 10% af alle danskere nemlig ramt af en form for håndeksem hvert år. 20% af alle børn bliver ramt af børneeksem og 1% af elle voksne har børneeksem. Dertil kommer alt den eksem og andre lignende hudlidelser der rammer resten af kroppen.

Smerter og dårligt selvværd

Eksem kan være voldsomt generende både i forbindelse med fysiske gener med også de psykiske bivirkninger der følger med det at have en hud med eksem.
Fysisk giver eksem kløe og forskellige hudforandringer. Hudforandringerne kan være rødme, blæredannelse, afskalninger, hævelser og revner i huden🤕
De fysiske gener ved eksem påvirker for mange også deres psyke. Vores fysiske fremtoning betyder rigtig meget for mange mennesker. Undersøgelser har vist at mere end hver 5 med eksem er psykisk påvirket i form af stress, angst og depression.🚨
Der er altså mange gener forbundet med at have eksem, så det er vigtigt at finde en god behandling af eksem, uden bivirkninger.

Hormoncreme mod eksem

Den klassiske behandling, er hormon indeholdende creme mod eksem. Disse hormoncremer kan sjældent fjerne eksemen og har alle nogle bivirkninger, som er til gene i større og mindre grad.

Ved langvarig behandling med hormoncremer kan huden blive u-elastisk og tynd. Der kan komme strækmærker, hudinfektion og tendens til blå mærker på huden. Desværre er eksem ofte en tilbagevendende lidelse, hvorfor mange har en langvarig behandling med hormoncremer. De bivirkninger der er ved at bruge hormon creme mod eksem gør desværre at eksemen for nogle virker værre og mere smertefuld, da huden bliver mindre modstandsdygtig.😧

Bivokscreme mod eksem

Som jeg skrev i indledningen af dette blogindlæg, så har vi mange kunder der bruger vores creme mod eksem. Vores creme er 100% naturlig, den er uden vand og kun med gode naturlige hudplejende naturlige råvarer, der indgår i et naturligt samarbejde med huden. Hudens elasticitet øges, smidigheden bevares eller genopbygges, sammen med den helt rene uopvarmede naturlige pressede honning opstår de helt rigtige betingelser fro at bevare eller genskabe en gode naturlig balance og hellingen får de helt rigtige betingelser hvis huden er skadet, som f.eks. ved eksem, psoriasis, små skrammer og meget andet. 🚑 Bivokscremen er derved et naturligt, åndbart plaster der styrker kroppens egen hellingsprocess🩹 Derved bliver det en optimal creme mod eksem. og så helt naturligt uden bivirkninger, som Camilla også skriver herunder.

Læs her hvordan Camilla er sluppet af med smerter på bare 2 dage😍 efter at have erstattet hormoncreme med Birkegården’s bivokscreme.

“Jeg har købt bivoks cremen, da jeg lider af en sjælden bindevævs sygdom som bl.a. giver meget smertefuldt eksem i ansigtet. mange mdr. med prednisolon cremer som ikke har hjulpet men bare ødelagt huden endnu mere. Efter ganske få dage med bivoks cremen forsvandt den brændende smerte og efter 2 ugers brug morgen og aften er det næsten ikke til at se det mere. Jeg er så glad og lettet og så er det ren natur og ingen bivirkninger. Kæmpe TAK og stor anbefaling herfra.”

Camilla Brorfelde

Vil du også slippe af med hormoncremer eller bare bruge en helt naturlig hudpleje?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få mere af dette.

Processing…
Success! du er på vores liste.

🎊Bonus! Du får en rabatkode, når du tilmelder dig Nyhedsbrevet🎊