Forsiden af Skive Folkeblad

Skive Folkeblad hos Birkegården’s Sæberi

Besøg af den lokale avis: Skive Folkeblad

De af jer der holder Skive Folkeblad har måske lagt mærke til at vi er kommet på forsiden i dag. Vi havde i går, besøg af Pauli Vendelbo og Lindy Jørgensen, i vores lille sæberi her på Birkegården. Det var nu meget interessant at blive spurgt ind til sæberiet og få taget billeder til avisen.

Inde i avisen er der en lille fin tekst om Birkegården’s Sæberi.

  • Forsiden af Skive Folkeblad
  • Artikel i Skive Folkeblad

Kort opsummering fra Skive Folkeblad

Som Pauli Vendelbo skriver, så har jeg lavet sæber siden 2011, hvor jeg startede med at lave sæber til selvforsyning. Jeg vil have sæber uden kunstige farver og tilsatte parfumestoffer. Samtidig vil jeg have produkter der er basseret på lokale råvarer og gerne spildprodukter. Derfor har jeg udviklet natursæber med et højt indhold af hele urter.
Produktionen af sæberne er udsprungen af interessen for selvforsyning af hverdags produkter. Det er derfor naturligt, at anvende lokale urter, som enten kan dyrkes på vores husmandssted, Birkegården, eller sankes i naturen. Nogle varianter er opstået på baggrund af min interesse for at minimere ressourcespild, som f.eks. kaffesæben.

Selvstændig iværksætteri med små børn hjemme

Jeg har nydt at være hjemme på barsel og efterfølgende arbejde hjemme fra, imens jeg har passet vores datter. At blive iværksætter, med sæberiet er først og fremmest en passion. Jeg vil tilbyde produkter der lever op til mine standarder til danskere med samme ønske om kvalitet, ærlighed og bæredygtighed. Men vigtigst af alt, så skal livet som selvstændig kunne varetages hjemme fra. Balancen i tidsforbruget mellem arbejde og familieliv er vigtigt for mig.

Missionen

Nu er det min mission at skabe ærlige, bæredygtige, kvalitets produkter til danskerne.

Tilmeld Nyhedsbrev

Få flere nyheder fra Birkegården’s Sæberi ved at tilmelde dig vores Nyhedsbrev.
Vi sender ca 1 mail pr uge.

Processing…
Success! Du vil nu modtage vores Nyhedsbrev