Info


Skovnymfen.dk startede som Birkegårdens Sæberi. Sæberiet er opstået efter et ønske om, at lave gode og ærlige produkter til familien ud fra lokale råvarer. Christina har i flere år før sæberiets begyndelse lavet sæber og cremer til familiens behov, specielt efter to blev til tre blev det endnu mere vigtigt, at vide hvad der var i de produkterne der kom på huden af den lille nye baby.

Huden er vores største organ, hvilket betyder at det er vigtigt vi tager stilling til indholdet af de kosmetiske produkter vi påfører os. Med en basis af spiselige råvarer, har vi fundet tryghed i at anvende alle vores produkter til hele familien, lige fra de store til de små og fra de unge til de gamle.

2017 blev året hvor sæberiet blev til, sæberne blev noteret de rigtige steder og slaget kunne gå i gang. I sæberiet lader vi os inspirerer af naturen, når vi skaber nye produkter, vi er afhængige af naturens forskellige sæsoner, for at kunne skaffe de forskellige lokale råvarer.

Den korte vej fra råvare til produktionslokalerne giver et minimalt behov for emballage, da alle de urter vi selv kan høste bliver fragtet i kurve og genanvendelige spande, det samme sker under opbevaringen.

Hvis du har problemer med produkter du har bestilt, eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Leder du efter en fysisk butik der sælger vores produkter, eller kunne du tænke dig at sælge vores produkter, kan du se vores forhandlerside her.

Vi kan kontaktes på telefon følgende tider Man-Fre 9-13.

Christina Ullits Mortensen

Tlf: +45 28592360

Mail: info@skovnymfen.dk

Adresse: Ørumvej 11 7840 Højslev

CVR. 38256572