FAQ

Hvad menes der med 100% naturlige produkter?

Vi er inspireret af naturen og prøver derfor altid at tage den mest naturlige vej frem. Dette sker via vores produkter, som er uden skadelige stoffer, fremstillet ud fra gamle metoder, som giver hvert produkt et unikt præg. Mange af de ingredienser der bliver brugt, kommer direkte fra naturen eller lokale haver, hvor vi selv har høstet dem. Vi prøver også så vidt muligt at undgå plastik og overflødigt emballage der forurener.
De produkter jeg har købt, ligner ikke dem på billederne?
Produkterne er lavet på de mest naturlige måder og kan derfor variere i farve, lugt og udformning.
Hvor sikker er mine oplysninger?

Din sikkerhed er vigtig for os, derfor bruger vi noget der hedder SSL. Det krypterer kommunikationen mellem dig og vores server. Kryptering sikrer at ingen kan aflytte, eller opsnappe de informationer du indtaster. Vi er også sikret mod cyper angreb med Anti-Malware Security og Brute-Force Firewall. Derfor kan du trygt købe vores produkter på siden.
Hvorfor skal jeg lave en bruger?

Ved at registrere dig som bruger, hjælper det os med at sende din ordre hurtigere. Det gør det også nemmere at holde styr på dine ordre, som er under min konto i toppen af siden.
Hvor lang tid går der før min ordre kommer?

Som regel får du pakken inden for en 2-4 dage, men i nogle tilfælde kan gå længere tid, på grund af ferie, helligdage og højtider.
Kan jeg returnere varer?

Vi yder 14 dages fuld fortrydelsesret, for mere information se vores handels betingelser her.
Hvor kan jeg se om min ordre er gået igennem?

Under min konto kan du se dine nuværende og tidligere ordre. Du kan se hvad dine ordre indeholder, hvor meget du har betalt og hvilken status den har.
Kan jeg bestille ordre til udlandet?

Vi sælger primært kun til kunder i Danmark.
Hvorfor kan jeg ikke se siden når jeg er i udlandet?

Siden blokerer bruger fra lande, hvor der kommer mange cyberangreb. Det er lande som blandt andet Rusland og Kina.
Hvordan kommer jeg i kontakt med Birkegårdens Sæberi?

Du meget velkommen til at kontakte os via telefon 28592360 eller mail info@birkegaardenssaeberi.dk
Kan jeg købe jeres produkter i en fysisk butik?

Ja selvfølgelig! Vi har forhandler rundt omkring i Danmark og hvis du vil finde en tæt på dig, kan du se den fulde liste her.
Kan jeg blive forhandler og sælge jeres produkter?

Vi leder altid efter nye forhandler til at sælge vores produkter. Så kunne du tænke dig at indgå i et samarbejde med os, er du velkommen til at kontakte os via telefon 28592360 eller mail info@birkegaardenssaeberi.dk.